Brassband
Oefening en Uitspanning

CINEMA BRASS 

Locatie Theater de Voorste Venne
Adres Anton Pieckplein 71, Drunen
Datum 5 april 2024
Tijd 20:00 uur - 00:00 uur

Beleef de magie van film muziek op ons Cinema Brass concert - het filmfestival van 120 jaar Brassband Oefening en Uitspanning

Stap op de rode loper en voel je als een echte ster! Wij nodigen je uit voor een betoverende avond vol prachtige filmmuziek, adembenemende filmbeelden en een onvergetelijke afterparty met de sensationele band uit de gemeente Altena: The Classmate Groove.


De magie van filmmuziek
Tijdens dit concert nemen we je mee op een reis door de meest geliefde films van alle tijden. Van epische avonturen tot romantische komedies, we brengen de emotie en magie van de filmwereld tot leven. Je zult jezelf verliezen in de betoverende klanken van de filmmuziek, terwijl spectaculaire filmbeelden op een groot scherm in de theaterzaal worden geprojecteerd. Het is alsof je deel uitmaakt van de film zelf!


Een unieke beleving!
Bij aankomst op ons concert word je verwelkomd op de rode loper. Voel de glamour en laat je fotograferen als een echte beroemdheid. Deze avond draait om jou en we willen dat je je speciaal voelt. Trek je mooiste outfit aan en maak een grand entrance op onze rode loper!


Feest de avond weg
Na het concert is het nog niet voorbij! We nodigen je uit om de avond voort te zetten op onze afterparty met de sensationele band The Classmate Groove. Dans op de beste hits en geniet van de geweldige sfeer. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, oude vrienden te ontmoeten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.
Kom naar ons concert en ervaar de magie van filmmuziek zoals nooit tevoren. Koop nu je tickets en maak je klaar voor een avond vol glamour, emotie en plezier. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!


Tickets

Tickets